COMENZI

Pentru a comanda unul sau mai multe produse prezentate pe site, va rog sa folositi adresa de e-mail prezenta pe pagina CONTACT.

Comanda trebuie sa contina urmatoarele date:

Nume :
Prenume :
Adresa :
Cod postal :
Telefon :
E-mail :
Produsele comandate :
Detalii despre produs :

Dupa plasarea unei comenzi va voi contacta pe e-mail / telefon pentru a solicita confirmarea comenzii  – de aceea va rog sa  lasati adrese de e-mail valide. De asemenea, verificati si sectiunea SPAM, e posibil ca, uneori, mesajele sa ajunga si acolo.


Comanda nu va fi trimisa fara confirmare!Livrare si plata:

Livrarea produselor se poate face prin Posta Romana sau prin curierat rapid in sistem ramburs.
In mail-ul de comanda va rog sa specificati modalitatea dorita de transport: Posta Romana sau curierat rapid.


Produse:

Toate produsele sunt unicat, cele vandute nu pot fi refacute. In anumite cazuri, se poate realiza o lucrare asemanatoare.
Va rog sa tineti cont de faptul ca, uneori, din cauza setarilor de monitor sau ale setarilor aparatului de fotografiat, culoarea pe care o vedeti in fotografie, poate sa difere putin de culoarea pe care o vedeti in realitate.
Inainte de a face o comanda, va rog sa cititi cu atentie descrierea produsului si sa verificati daca dimensiunile  acestuia corespund cu dorintele dumneavoastra.  Daca aveti intrebari si / sau dubii cu privire la unele detalii (culoare, marime, forma, material, nuanta etc.), va rog sa ma contactati inainte de a trimite comanda.
Daca doriti o lucrare realizata pe comanda, va rog sa imi trimiteti pe adresa adrian.teodor@yahoo.com o schita / poza cu lucrarea pe care o doriti, pentru a vedea daca se poate realiza.Retururi:


Orice produs achizitionat se poate returna daca a ajuns la beneficiar deteriorat din cauza serviciului de livrare folosit.
Pentru acest lucru, se va trimite un e-mail in ziua ridicarii coletului cu descrierea problemei aparute si/ sau poze care sa arate ca produsul a fost deteriorat. Modalitatea de rezolvare a problemei se va face in functie de fiecare caz in parte,  prin inlocuirea produsului sau returnarea sumei platite.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu